Connect with us

Oci i Cultura

Una jove emprenedora manacorina crea coMsentido

Marta Serrano. Comsentido

És una agència de comunicació, màrqueting digital i esdeveniments creada per na Marta Serrano Martín

CoMsentido és una agència de comunicació, màrqueting digital i esdeveniments creada per na Marta Serrano Martín, una jove emprenedora, nascuda a Manacor, amb experiència en mitjans i departaments de comunicació i màrqueting.

Marta Serrano, va estudiar periodisme a Madrid, a la Universitat Complutense de Madrid, i des de 2013 ha estat lligada al món de la comunicació i els esdeveniments, fins que aquest mes d’abril ha creat coMsentido. “Vaig crear coMsentido per ajudar que petits emprenedors i grans empreses trobin la comunicació que necessiten per enamorar cada dia més als seus clients”, explica la jove de Manacor.

Creativitat, emoció, històries, enginy, compromís, resultats, valor i molt molt de sentit són els ingredients de les històries que crea coMsentido per captar l’atenció i enamorar al públic objectiu dels seus clients.

La filosofia i la personalitat de coMsentido, es basa en la proximitat i la confiança amb el client com una extensió més de l’empresa. Creativitat, emoció, històries, enginy, compromís, resultats, valor i molt molt de sentit són els ingredients de les històries que crea coMsentido per captar l’atenció i enamorar al públic objectiu dels seus clients.

Els serveis que ofereix coMsentido es poden dividir en tres categories diferents: màrqueting digital, comunicació i premsa i organització d’esdeveniments. A més, compta amb un compromís social – mediambiental per col·laborar amb els Objectius del Desenvolupament Sostenible per al 2020, de forma que totes les accions realitzades per aquesta agència són el més sostenibles possibles.

Actualment ja presta servei per a empreses i organitzacions a Madrid, Palma i Barcelona; tenint entre la seva cartera de clients petits emprenedors, PiMes i organitzacions internacionals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència