Connect with us

Artà

Artà està a punt per la tercera edició del seu festival de cervesa artesana

Els amants de la cervesa tenen una cita a l’Artà Beer Festival que se celebrarà el 2 i 3 de juny

El pròxim divendres 2 de juny, Artà acull per tercer any consecutiu el seu festival de cervesa. L’Artà Beer Festival, organitzat per l’associació Malalts de la Birra celebrarà el seu tercer aniversari amb un tast de les millors cerveses artesanes acompanyades de la millor música jazz.

Aquest any, el festival comptarà amb la presència de n’Aran de Cerveses La Pirata, a Jordi Sánchez de Lupulina i David Moyà de la cerveseria 4 Pedres. El festival té com a protagonistes les cerveses artesanes i l’objectiu d’aquest, a part de la diversió, què està assegurada, és promoure aquest tipus de cervesa i la seva fabricació de forma artesanal.
Per això, enguany també hi haurà el concurs de homebrewers, que se celebrarà el dissabte 3 de juny a partir de les 10:00 h del matí, que serà l’hora límit per tots aquells que vulguin presentar les seves cerveses. A aquesta hora començarà el tast i un jurat especialista decidirà el guanyador de l’edició d’enguany.
Entre altres activitats també destaca la conferència del creador de la cervesa Lupulina, Jordi Sánchez o la conversa amb bewers, que serà dissabte migdia, on es debatrà el present i futur d’aquesta beguda.
Una altra de les activitats estrelles és el Tast sensorial amb música electrònica i cervesa artesana Una activitat impactant de dues hores de duració i que té un preu de 20 euros.
Divendres, el batlle de la localitat, Tolo Gili i els membres de l’associació organitzadora faran la inauguració i a partir d’aquí, tast, música i activitats ompliran els carrers d’Artà durant tot el cap de setmana.

Són tendència