Connect with us

Oci i Cultura

Cala Rajada ja llueix els dos murals de ceràmica més grans de Balears

Una creació artística del pintor Gustavo, veïnat de Capdepera i artista internacionalment reconegut

Gustavo ha omplert de color l’espigó del moll de Cala Rajada amb dos murals de ceràmica, els més grans de les Illes. Si l’any passat hi havia els balcons de Vicente Barón que animaven a contemplar el blau de la mediterrània, enguany, les figures de Gustavo seran un xoc multicolor per als ulls de tots els visitants que passegin per la zona.

Gustavo presenta una doble exposició amb les quals vol celebrar el seu vuitanta aniversari. Per una banda, deu escultures dels personatges del seu món pictòric de grans dimensions col·locades al llarg del passeig. Aquesta exposició s’ha presentat oficialment aquest dissabte i es podrà visitar fins al mes de novembre. Amb aquest model d’exposició el departament de Cultura vol treure l’art al carrer i fer-lo accessible a tots els ulls que passegin per Cala Rajada. Les escultures que Gustavo han estat elaborades de diferents materials: 7 de ferro entre les quals hi ha 4 ocells situats a dos metres d’altura i de més d’un metre de llargària, i 3 animals de més d’un metre d’altura; i 3 escultures de polièster de 2,5 metres d’alçada.

Per altra banda, l’artista mostrarà també una selecció de les obres més significatives dels darrers cinc anys sota el títol “Una vida desesperadamente feliz”, al Centre Cap Vermell. L’exposició serà inaugurada el pròxim 12 d’abril a les 19 hores del capvespre. En ella es podran veure obres de les diferents etapes pictòriques del pintor; també hi haurà un espai anomenat “Els Gustavos de Regina”, obres que l’artista ha dedicat a la seva esposa, i un audiovisual en el qual es veuran diferents entrevistes al pintor.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *