Connect with us

Oci i Cultura

Torna el festival de Jazz de Cala d’Or

El Tribut a Eric Clapton serà un dels protagonistes durant la jornada de dissabte

La XXI edició del festival de Jazz de Cala d’Or ve carregada de concerts i gran artistes per gaudir entre els dies 24 i 28 de maig a diferents llocs del nucli santanyiner. Seran quatre dies de jazz de primer nivell que es repartiran entre Cala d’Or, Cala Egos, i Cala Ferrera, a vuit escenaris diferents. Tots els concerts seran entre les 21:00 i les 23:30.

La música començar a sonar aquest dimecres 24 amb Deep Blue Soul a la plaça Eivissa de Cala d’Or.  Aquest dijous 25 serà el torn de la Gala Cala Egos, amb tres concerts diferents: Save Jazz a la avinguda sa Marina de Cala Egos, amb el primer concert patrocinat per l’Ajuntament de Santanyí. Power Trio i Dalmau Trio actuaran a diferents punts de Cala d’Or.
Divendres 26 serà la Gala Cala Ferrera, amb sis concerts en un sol vespre. Monkey Doo encapçalarà el cartell amb la seva actuació a l’avinguda s’Espalmador de Cala Ferrera. Dia 26 també actuaran a diferents escenaris de Cala d’Or: Pericàs Trio Jazz, Trio Jorge Neila Jazz, Power Trío, Cuarteto Bossa Jazz Delights i Lluci Villalonga.
La jornada de dissabte serà la de la Gala Cala d’Or on el Tribut a Eric Clapton serà un dels protagonistes a la plaça Eivissa de Cala d’Or. També actuaran Ginelle Jazz i Cuarteto Bossa Jazz Delights. Per tancar el XXI Festival de Jazz de Cala d’Or, diumenge tornarà a actuar Save Jazz a Cala d’Or.

Són tendència