Connect with us

Actualitat

Desmantellat un cultiu amb 413 plantes de marihuana a Porreres

Ha estat detingut un jove de 26 anys d’edat

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació en la qual s’han confiscat 413 plantes de marihuana en procés de floració en una finca de la localitat de Porreres.

L’Institut Armat, segons ha explicat en una nota informativa, també ha detingut a un home de 26 anys d’edat com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i per amenaces.

Una patrulla de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil de Vilafranca va tenir coneixement de l’existència d’una finca on podrien estar dedicant-se al cultiu de marihuana. Després de dur a terme una verificació de totes les finques de la zona, van observar com a l’interior d’una d’elles es podia apreciar una plantació de cànnabis.

En aquest moment, en veure’s descobert el propietari de la plantació, que es trobava en el lloc, es va encarar amb els agents i els va amenaçar de mort, oposant resistència. Després de la detenció, es van confiscar 380 plantes a punt de ser collides. A l’interior de l’habitatge es van trobar 33 plantes més, també llestes per ser collides.

Per dur a terme la producció, el detingut havia instal·lat un equip d’alt rendiment per al cultiu i producció d’aquesta plantació, així com diversos acceleradors, fertilitzants, abonaments, entre altres equipaments.

Són tendència