Connect with us

Oci i Cultura

El món pictòric de Gustavo donarà vida al passeig marítim de Cala Rajada

L’artista acaba de complir 80 anys i aquest dijous ha presentat a Palma un catàleg que recull la seva trajectòria des de l’any 1956

L’artista Gustavo acaba de complir 80 anys, i des de fa més de 20 anys té fixada la seva residència en el municipi de Capdepera. Aquest dijous ha presentat a Palma un catàleg que recull la seva trajectòria des de l’any 1956. L’estil colorista i surrealista caracteritza des de fa temps l’obra de Gustavo. Vol celebrar els seus 80 anys amb una exposició d’escultures al passeig Marítim de Cala Ratjada i una altra que recollirà les seves creacions pictòriques més recents.

Les escultures que Gustavo mostrarà són fetes de diferents materials: 7 de ferro entre les quals hi ha 4 ocells situats a dos metres d’altura i de més d’un metre de llargària, i 3 animals de més d’un metre d’altura; i 3 escultures de polièster de 2,5m d’alçada.

La primera exposició es presenta al públic el proper dissabte 6 d’abril a les 12 hores del migdia i es podrà visitar fins el mes de novembre. Amb aquest model d’exposició el departament de Cultura vol treure l’art al carrer i fer-lo accessible a tots els ulls que passegin per Cala Rajada. Les escultures que Gustavo mostrarà són fetes de diferents materials: 7 de ferro entre les quals hi ha 4 ocells situats a dos metres d’altura i de més d’un metre de llargària, i 3 animals de més d’un metre d’altura; i 3 escultures de polièster de 2,5m d’alçada.

Per altra banda, l’artista mostrarà també una selecció de les obres més significatives dels darrers cinc anys sota el títol «Una vida desesperadament feliz», al Centre Cap Vermell. L’exposició s’obri el proper 12 d’abril a les 19 hores del capvespre.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència