Connect with us

Esports

Els dies 13 i 14 d’abril: XXII Triatló de Portocolom 2019

Començarà el dissabte dia 13 d’abril amb el VIII Trikids Duathon per a joves d’entre 5 i 16 anys

Enguany el Triatló Internacional de Portocolom es durà a terme el cap de setmana del 13 i 14 d’abril. Aquesta competició internacional tan esperada començarà el dissabte dia 13 d’abril amb el VIII TRIKIDS DUATHLON per a joves d’entre 5 i 16 anys, organitzada per l’Escola de Triatló del Club Triatló Portocolocom en col·laboració amb Kumulus. El Trikids és tot un referent de participació, darrerament compta amb el nombre més elevat d’inscripcions de les Illes Balears, de moment 200 nins participaran en el Trikids Duathon.

El Triatló Internacional de Portocolom, uns dels primers de la temporada 2019, segueix mantenint els seus atractius formats 55.5 i 111 ( 1 quilòmetre de natació, 100 de ciclisme i 10 de cursa a peu).

Aquesta fita esportiva segueix creixent i té previst ampliar el nombre de dorsals per a la distància 55.5 fins a 600 participants, i 300 participants al format 111.

Talls de trànsit amb motiu del XXII Triatló Internacional de Portocolom

Dissabte dia 13 d’abril: es durà a terme a Portocolom el VIII Campionat de Mallorca de Duatló de categories menors, per aquest motiu es tallarà el trànsit rodat de les 9.00h a les 13.30h dels carrers Tamarells, de la Mar (direcció Mollet den Perelló), Llevant (davant avarador), del Carme, Pescadors, Cristofol Colom, Ronda Miquel Massutí (fins creuament carrer Palos).

Diumenge dia 14 d’abril: l’organització del Triatló Internacional de Portocolom informa que la zona de Sa Punta i carrer Far fins a l’edifici del far, estarà tancada al trànsit rodat el diumenge dia 14 d’abril de les 11 fins a les 15.30 h. aproximadament, només es deixaran passar les urgències i sempre amb un motorista de la Policia Local, això tot el temps que duri la cursa a peu (tercera prova de la triatló).

La carretera Felanitx-Portocolom estarà tancada des de les 8.30 h. fins a les 13.30 h durant la cursa ciclista

Quant a les vies interurbanes, per anar de Portocolom a Campos, Palma, Porreres i Manacor, la ruta alternativa serà per la prolongació del Carrer Vapor de Santueri, Camí de Can Gaià, S’Horta, Es Carritxó i Felanitx.

Per anar a Manacor i Villafranca des de Felanitx haurem d’accedir a la carretera de Felanitx direcció Villafranca per després adreçar-nos al Camí de Son Fangos.

Les rotondes de Felanitx, rotonda d’es Cantó d’en Massana i rotonda de Son Proenç (final Avinguda Argentina), estaran tancades al trànsit, el temps que duri la cursa ciclista.

La carretera d’accés al santuari de Sant Salvador també estarà tancada al trànsit el temps que duri la prova ciclista.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Feu clic a ‘M’agrada’

Facebook Pagelike Widget

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència