Connect with us

Actualitat

Miquel Oliver, repeteix com a candidat de Més – Esquerra amb la voluntat de fer “reviscolar Manacor”

La creació d’un eix Cívic de Sa Bassa a la Plaça Sant Jaume, un major control a les concessions municipals i la celebració d’assemblees periòdiques, són algunes de les prioritats del seu programa de govern

Més – Esquerra a Manacor ha presentat aquest dissabte als integrants de la candidatura municipal amb motiu de les eleccions del pròxim 26 de maig, així com el seu programa de govern. Miquel Oliver, encapçala novament la candidatura municipal, amb la voluntat de “ser batle per reviscolar Manacor i perquè hi ha una altra manera de fer política”. Cristina Capó (3) i Sebastià Llodrà (5) repeteixen els primers llocs de la llista, on podem trobar també dues cares noves: Carme Gomila (2) i Joan Gaià Mascaró (4).

La creació d’un eix Cívic de Sa Bassa a la Plaça Sant Jaume, establir un major control a les concessions municipal (principalment la neteja urbana) i la celebració d’assemblees periòdiques obertes als ciutadans per tal de rendir comptes de la gestió municipal de Batle i regidors, són algunes de les prioritats del programa de govern que han presentat.

Són tendència