Connect with us

Actualitat

Dos joves, un d’ells menor d’edat, detinguts per cometre vuit robatoris en centres educatius de Manacor

Els autors sostreien doblers en efectiu i ordinadors portàtils,després forçar calaixos i portes

Dos joves, un d’ells menor d’edat, han estat detinguts a Manacor per vuit robatoris amb força en diversos col·legis i instituts del municipi.

La recerca va començar a principis de gener, quan es va detectar un augment considerable de robatoris en centres educatius de Manacor comesos de nit. Els robatoris es cometien en horari nocturn després de saltar els murs perimetrals i rompre finestres.

La Policia Nacional va detenir el dimecres horabaixa al menor d’edat, qui va ser després entregat als seus pares per ordre de la Fiscalia de Menors. La segona detenció es va produir aquest dijous en el domicili del sospitós, a qui durant el registre se li va confiscar una escopeta de perdigons.

Els autors sostreien doblers en efectiu i ordinadors portàtils, després de forçar calaixos i portes, per la qual cosa els danys materials eren elevats. Les primeres pistes assenyalaven cap a què aquests robatoris guardaven relació i que els seus autors eren sempre els mateixos.

Les investigacions es van centrar en joves de Manacor amb perfils per delictes contra el patrimoni. Així, van ser identificats dos sospitosos que havien estat detinguts prèviament altres fets delictius.

La Policia Nacional va detenir el dimecres horabaixa al menor d’edat, qui va ser després entregat als seus pares per ordre de la Fiscalia de Menors. La segona detenció es va produir aquest dijous en el domicili del sospitós, a qui durant el registre se li va confiscar una escopeta de perdigons que es comprova si ha estat utilitzat en algun altre robatori, així com tres ordinadors.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència