Connect with us

Societat

El “Puto Maricón” d’un empresari hoteler a Miquel Ensenyat

Durant la fira turística de Berlín (ITB), celebrada fa unes setmanes

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha relatat aquest dimecres que un empresari hoteler es va referir a ell com aquest  “Puto Maricón” durant la fira turística de Berlín (ITB), celebrada fa unes setmanes a Alemanya.

Ensenyat ha fet públic aquest trist episodi durant la seva intervenció en el Debat de Política General del Consell de Mallorca, en un moment del discurs en el qual estava parlant sobre les polítiques per a combatre la violència de gènere, el racisme i l’homofòbia.

El president del Consell també ha indicat que fa uns mesos va rebre en el seu despatx a una parella “que havia estat apallissada per la seva condició sexual” i ha recordat que ell mateix va tenir “un admirador” que li enviava “anònims i amenaces” per la seva condició sexual.

“De les paraules plenes d’odi i la intolerància a l’agressió física hi ha un pas molt curt”, ha dit Ensenyat, que ha incidit que “l’insult i l’agressió” són “producte del mateix odi”.

Per això, ha demanat reflexionar sobre si s’ha fet “suficient des de l’administració” per a combatre-ho, i ha valorat la recepció del Consell de les competències en igualtat i drets LGTB com “un gran pas en aquesta lluita”.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència