Connect with us

Comunitat

Els docents amb fills menors de sis anys podran escollir centres més propers a la seva residència

Fins ara l’edat establerta per poder sol·licitar la Comissió de Servei era de 3 anys però ara, aquesta és duplica fins a cobrir l’etapa infantil del fill

Aquest dimecres s’ha reunit la Mesa Sectorial d’Educació  i entre els temes que s’han tractat hi havia el de la Comissions de Serveis pel curs 2019-2020. Una de les novetats que s’han aprovat és l’ampliació de les Comissions de Servei per als docents que vulguin accedir a un centre més proper a la seva residència per atendre als seus fills menors 6 anys. Fins ara l’edat establerta per poder sol·licitar la Comissió de Servei era de 3 anys però ara, aquesta és duplica fins a cobrir l’etapa infantil del fill. Aquesta ampliació és fa amb la finalitat de potenciar la conciliació entre la vida laboral i familiar i permetrà que de forma temporal els funcionaris de carrera puguin accedir a una plaça a un centre més proper al seu lloc de residència.

La Mesa Sectorial d’Educació també ha treballat per a aconseguir més transparència en totes les comissions de serveis per tal de que hi hagi uns criteris d’avaluació clars i el més objectius possibles.

Cal recordar que les Comissions de Servei permeten obtenir una destinació provisional i temporal. Entre altres requisits, per optar a una d’elles, s’ha de ser funcionari de carrera amb destinació definitiva.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *