Connect with us

Comunitat

Els docents amb fills menors de sis anys podran escollir centres més propers a la seva residència

Fins ara l’edat establerta per poder sol·licitar la Comissió de Servei era de 3 anys però ara, aquesta és duplica fins a cobrir l’etapa infantil del fill

Aquest dimecres s’ha reunit la Mesa Sectorial d’Educació  i entre els temes que s’han tractat hi havia el de la Comissions de Serveis pel curs 2019-2020. Una de les novetats que s’han aprovat és l’ampliació de les Comissions de Servei per als docents que vulguin accedir a un centre més proper a la seva residència per atendre als seus fills menors 6 anys. Fins ara l’edat establerta per poder sol·licitar la Comissió de Servei era de 3 anys però ara, aquesta és duplica fins a cobrir l’etapa infantil del fill. Aquesta ampliació és fa amb la finalitat de potenciar la conciliació entre la vida laboral i familiar i permetrà que de forma temporal els funcionaris de carrera puguin accedir a una plaça a un centre més proper al seu lloc de residència.

La Mesa Sectorial d’Educació també ha treballat per a aconseguir més transparència en totes les comissions de serveis per tal de que hi hagi uns criteris d’avaluació clars i el més objectius possibles.

Cal recordar que les Comissions de Servei permeten obtenir una destinació provisional i temporal. Entre altres requisits, per optar a una d’elles, s’ha de ser funcionari de carrera amb destinació definitiva.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *