Connect with us

Actualitat

Denuncien el trasllat dels primers residents a l’hospici de Felanitx “però amb les portes tancades”

“Demanam responsabilitat als governants, no es tracta de posar-se medalles”, ha manifestat la candidata del PP, Catalina Soler

El Partido Popular de Felanitx ha denunciat que l’Ajuntament ha traslladat ja a l’hospici als primers residents “però amb les portes tancades. Nosaltres volem que l’hospici estigui obert i que doni el servei que pertoca, amb totes les garanties”, ha manifestat la candidata, Catalina Soler.

La portaveu del PP ha afegit que “és mal dia per començar a donar aquest servei degut a les obres que hi ha al carrer, ple de renous… Nosaltres demanam que si l’hospici té els permisos per tenir obert, que posin en funcionament les 30 places, no només 15 com han fet, recolocant als 15 usuaris que estaven en el centre de dia i que estaven molt bé atesos. Per què tantes preses?”.

Soler recorda que “fa un any que la presidenta Armengol i el batle Xamena ho varen inaugurar i, al final, han estat un any més per poder obrir-lo. Ara començam a dur residents i encara tenim les portes tancades. Per això demanam responsabilitat als governants, no es tracta de posar-se medalles, si no de que els ciutadans estiguin ben atesos”.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *