Connect with us

Actualitat

Jaume Rigo, serà el número 2 a la llista del PP de Manacor

Actual responsable del Centre Universitari de Manacor (CUM) i persona molt vinculada als sectors eclesiàstics

La Junta del Partit Popular de Manacor ha fet públic que Jaume Rigo, actual responsable del Centre Universitari de Manacor (CUM), serà el número 2 de la llista per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig. Rigo ha manifestat sentir-se ” molt agraït a na Maria Antònia, na Maria Bel i el partit per aquesta oportunitat. Com que sempre he estat una persona activa dins el món de les associacions, es podria dir que quasi és una passa natural, una altra manera de fer política, ciutat. El lloc que m’han confiat a la llista em confereix una gran responsabilitat, que estic disposat a assumir, i pel que puc assegurar a tots els votants que estic preparat”.

La presidenta del partit, Maria Antònia Sansó, ha expressat que “en Jaume, a part de tenir un currículum impecable, és treballador, proper i sempre està disposat a tenir un to conciliador en qualsevol situació i resolució de conflictes. Pensam que totes aquestes qualitats són imprescindibles per qualsevol persona que es dediqui a la política, i ell les té totes. És un número dos perfecte per dur a terme el projecte del Partit Popular”.

Fins el passat mes d’octubre va ser el president de la Confraria del Sant Crist de Manacor i secretari de l’Associació de Confraries.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència