Connect with us

Actualitat

Manacor adquireix una nova màquina per al cementiri municipal

Es tracta d’un porta fèretres elèctric que compta amb un sistema d’elevació  que facilita l’accés als nínxols més alts i a les zones més estretes

L’Ajuntament de Manacor ha adquirit una nova màquina que permetrà als operaris municipals maniobrar amb més facilitat en les tasques que es duen a terme en el cementeri. Es tracta d’un porta fèretres elèctric que compta amb un sistema d’elevació  que facilita l’accés als nínxols més alts i a les zones més estretes de Son Coletes.

Amb una inversió d’uns 30.000 euros, la plataforma elèctrica permet accedir a diferents altures de forma còmoda. “Es tracta d’una màquina que és capaç de transportar l’operari, sense que hagi de seguir la màquina caminant, i per això és indicada per cementeris extensos com el de Manacor”, ha explicat Alejandro Rodríguez, el responsable de l’empresa que fabrica i comercialitza la màquina porta fèretres.

“És una millora que esperàvem, amb aquesta nova màquina podrem augmentar la qualitat de la feina dels operaris del Cementiri, podran desenvolupar les labors pròpies dels enterraments més adequadament i crec que per a les famílies també serà important perquè en aquests moments tan durs és necessari comptar amb totes les facilitats possibles”, explica l’encarregada del cementeri, Magdalena Sansó.

La màquina ja ha arribat al cementeri de Manacor i els operaris reben informació i instruccions per poder manejar la plataforma i conèixer-ne totes les característiques. 

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com