Connect with us

Actualitat

Maxi Calero, promotor del Moviment #FreeJunqueras, a Manacor

Veïnat de Sant Vicenç dels Horts i amic íntim del president d’Esquerra Republicana, assistí dissabte passat a un acte organitzat per Més -Esquerra a la barriada de Fartàritx

Va ser dissabte passat el bar Can Nofre, a la barriada de Fartàritx de Manacor. Un centenar de persones assistiren a un acte convocat per Més – Esquerra a Manacor que compta amb l’assistència de Maxi Calero. Veïnat de Sant Vicenç dels Horts, amic personal i veïnat del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, impulsor de la campanya #FreeJunqueras. Nascut a Malcocinado, reivindica els seus orígens extremenys alhora, que s’ha convertit en un ferm defensor de la independència de Catalunya.

L’amic del polític republicà empresonat va explicar i comptar moltes experiències i anècdotes viscudes juntament amb Oriol Junqueras. També va destacar els anys dels seus mandats com a batle de Sant Vicenç dels Horts. L’activista encoratjà els assistents a treballar per aconseguir un “ajuntament progressista a Manacor” i fer-ho “parlant amb tothom, escoltant a tothom i comptant amb tothom”. Maria Antònia Vadell, exregidora i militant històrica de l’esquerra nacional, presentà Calero i li agraí el seu compromís i assistència. També hi va intervenir Joan Gaià, responsable de campanya Més-Esquerra per les pròximes eleccions, qui expressà que “és imprescindible tenir un ajuntament al servei de les persones i no al servei dels interessos particulars”.

L’acte, organitzat per Més-Esquerra, està emmarcat dins un seguit d’activitats que la formació política ha posat en marxa dins aquesta precampanya prèvia a les eleccions de dia 26 de maig a l’espera de la presentació oficial de llista i programa que es farà ben aviat, segons han comunicat fonts del mateix partit.

Són tendència