Connect with us

Oci i Cultura

Convocat el premi “Arenaler de l’any”

Té com a objectiu “premiar a aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i la seva contribució a la zona de s’Arenal”

L’Ajuntament de Llucmajor i l’Ajuntament de Palma han convocat el premi “Arenaler de l’any” corresponent a l’edició de 2019. Aquest premi que té com a objectiu “premiar a aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i la seva contribució a la zona de s’Arenal”.

Les candidatures poden ser presentades en nom propi o per part de terceres per- sones i qualsevol persona pot presentar una candidatura o més. Per fer-ho, s’ha d’enviar un correu electrònic a les adreces arenal@llucmajor.org o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de s’Arenal (carrer Maria Antònia Salvà, 50) i, en el cas de Palma, a districte.platjap@palma.cat o presencialment a l’oficina del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi (avinguda d’Amèrica, 11).

Els candidats han de ser majors d’edat i estar estretament vinculats a s’Arenal per la seva tasca, la seva trajectòria o els mèrits personals o professionals. Queden exclosos de l’elecció aquells que hagin rebut aquest reconeixement en anys anteriors. En la candidatura hi ha de constar el nom del candidat i una ressenya dels mèrits o trajectòria que justifiqui la seva nominació.

El termini per a la presentació de les candidatures serà fins al 30 d’abril de 2019. Posteriorment i fins al dia 30 de juny, s’obre el termini de votacions dels candidats. La proclamació dels resultats i l’entrega del Premi Arenaler de l’Any, amb el trofeu de les Eines de Trencadors, s’efectuarà dins les festes de Sant Cristòfol de s’Arenal.

El termini per a la presentació de les candidatures serà fins al 30 d’abril

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *