Connect with us

Oci i Cultura

Convocat el premi “Arenaler de l’any”

Té com a objectiu “premiar a aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i la seva contribució a la zona de s’Arenal”

L’Ajuntament de Llucmajor i l’Ajuntament de Palma han convocat el premi “Arenaler de l’any” corresponent a l’edició de 2019. Aquest premi que té com a objectiu “premiar a aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i la seva contribució a la zona de s’Arenal”.

Les candidatures poden ser presentades en nom propi o per part de terceres per- sones i qualsevol persona pot presentar una candidatura o més. Per fer-ho, s’ha d’enviar un correu electrònic a les adreces arenal@llucmajor.org o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de s’Arenal (carrer Maria Antònia Salvà, 50) i, en el cas de Palma, a districte.platjap@palma.cat o presencialment a l’oficina del Districte Platja de Palma i Pla de Sant Jordi (avinguda d’Amèrica, 11).

Els candidats han de ser majors d’edat i estar estretament vinculats a s’Arenal per la seva tasca, la seva trajectòria o els mèrits personals o professionals. Queden exclosos de l’elecció aquells que hagin rebut aquest reconeixement en anys anteriors. En la candidatura hi ha de constar el nom del candidat i una ressenya dels mèrits o trajectòria que justifiqui la seva nominació.

El termini per a la presentació de les candidatures serà fins al 30 d’abril de 2019. Posteriorment i fins al dia 30 de juny, s’obre el termini de votacions dels candidats. La proclamació dels resultats i l’entrega del Premi Arenaler de l’Any, amb el trofeu de les Eines de Trencadors, s’efectuarà dins les festes de Sant Cristòfol de s’Arenal.

El termini per a la presentació de les candidatures serà fins al 30 d’abril

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *