Connect with us

Esports

Club Volei Manacor: El somni de la permanència està ben viu

Disputarà aquest pròxim dissabte a Na Capellera el darrer partit de la temporada davant l’Intasa San Sadurniño i confia segellar la seva participació un any més a la Superlliga

El pròxim dissabte, dia 23, tindrà lloc el darrer partit d’aquesta temporada del Conecta Baleara CV Manacor a la Superlliga. Un partit decisiu de cara a poder segellar la permanència del conjunt manacorí un any més a la millor Lliga de Volei d’àmbit estatal. Serà a les 18 hores i davant l’Intasa San Sadurniño. El club ja ha anunciat que en cas de victòria hi haurà festa per celebrar-ho.

El partit també servirà per retre un homenatge al jugador Paulo Andre Jukoski da Silva, pel seu or olímpic a les olimpíades de Barcelona 92 i per la seva contribució al volei mundial. Aquest històric exjugador és alhora pare del jugador del CV Manacor, Pedro Jukoski. Assistirà a veure el darrer partit del seu fill a Na Capellera, procedent de Brasil, i la junta directiva vol aprofitar la seva presència per fer-li un petit homenatge.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència