Connect with us

Agenda

La vida i obra de Stephen Hawking de la mà del doctor Carles Bona

El catedràtic de Física Teòrica de la Universitat de les Illes Balears oferirà aquest pròxim divendres una conferència a S’Agrícola de Manacor

Aquest pròxim divendres, dia 22 de març, a les 20 hores, a la sala de conferències de s’Agrícola tindrà lloc una interessant conferència del doctor Carles Bona, qui parlarà sobre la vida i l’obra de Stephen Hawking. Carles Bona és catedràtic de Física Teòrica de la Universitat de les Illes Balears, on dirigeix el grup de Relativitat i Gravitació. Autor de dos llibres i multitud de treballs d’investigació publicats a editorials i revistes científiques de primer nivell internacional.

També ha impartit conferències a les principals universitats espanyoles i estrangeres de França, Regne Unit, Suïssa, Alemanya, Japó i Estat Units. Així com a participat en molts de projectes d’investigació tant nacionals com internacionals.

Ara que es compleix un any de la mort d’en Stephen Hawking, el vol recordar alguns aspectes claus de la seva vida, des de la seva joventut fins al llarg procés de lluita contra la seva malaltia.

Són tendència