Connect with us

Actualitat

Els batles aproven ‘més pes’ dels ajuntaments en el repartiment de l’ecotaxa

Unanimitat a la mocío del PP i el Pi discutida en l’Assemblea de batles celebrada aquest dimecres

El PP ha celebrat que aquest dimecres que s’hagi aprovat una moció en una reunió en sessió extraordinària de l’Assemblea de batles i batlesses en la qual s’estableix que el repartiment de l’impost turístic sostenible ha de fer-se tenint en compte als ajuntaments.

El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, s’ha mostrat “molt satisfet” per l’aprovació per unanimitat de la moció presentada pel PP i PI, segons ha recollit el partit en un comunicat.

En aquest sentit, Rovira ha recordat que el Govern va excloure als ajuntaments del repartiment després d’haver-los convidat a presentar els seus projectes, “en els quals cada municipi havia dipositat molt esforç i moltes expectatives” amb la finalitat de millorar els seus municipis en matèria de protecció, preservació i recuperació del mitjà natural així com també la qualitat i la competitivitat del sector turístic.

A partir d’aquest moment, Rovira confia que el Consell “traslladarà al més aviat possible al Govern” l’acord unànime instant-li a modificar les regles de la Comissió de l’Impuls al Turisme Sostenible per donar més pes als municipis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència