Connect with us

Actualitat

Els batles aproven ‘més pes’ dels ajuntaments en el repartiment de l’ecotaxa

Unanimitat a la mocío del PP i el Pi discutida en l’Assemblea de batles celebrada aquest dimecres

El PP ha celebrat que aquest dimecres que s’hagi aprovat una moció en una reunió en sessió extraordinària de l’Assemblea de batles i batlesses en la qual s’estableix que el repartiment de l’impost turístic sostenible ha de fer-se tenint en compte als ajuntaments.

El portaveu del PP en el Consell de Mallorca, Mauricio Rovira, s’ha mostrat “molt satisfet” per l’aprovació per unanimitat de la moció presentada pel PP i PI, segons ha recollit el partit en un comunicat.

En aquest sentit, Rovira ha recordat que el Govern va excloure als ajuntaments del repartiment després d’haver-los convidat a presentar els seus projectes, “en els quals cada municipi havia dipositat molt esforç i moltes expectatives” amb la finalitat de millorar els seus municipis en matèria de protecció, preservació i recuperació del mitjà natural així com també la qualitat i la competitivitat del sector turístic.

A partir d’aquest moment, Rovira confia que el Consell “traslladarà al més aviat possible al Govern” l’acord unànime instant-li a modificar les regles de la Comissió de l’Impuls al Turisme Sostenible per donar més pes als municipis.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com