Connect with us

Actualitat

Un agent de policia, fora de servei, sufoca un incendi prop de casa seva a Manacor

Va haver de ser hospitalitat per la gran quantitat de fum ingerit

El passat cap de setmana, es va declarar un incendi en un domicili del carrer Son Peretó situat en el centre urbà de Manacor, el qual va ser extingit per part d’un agent de la Policia Nacional destinat a Manacor, trobant-se en aquests moments fora de servei.

Els fets van tenir lloc devers les 16 hores del divendres, quan pel que sembla, el domicili sinistrat havia estat abandonat pels seus habitants moments abans. L’agent, que té establerta la seva vivenda en el mateix carrer, va observar que per davall de la porta sortia una gran quantitat de fum, davant la qual cosa, i davant el perill que aquest estigués encara habitat, i que algú pogués estar en perill, no va dubtar en endinsar-se a dins de l’habitatge afectat, no sense abans avisar als serveis d’emergències.

Els serveis d’emergències, a la seva arribada, van localitzar al policia a l’interior de l’habitatge, ja amb l’incendi controlat però amb clars símptomes d’intoxicació per inhalació de fums. L’agent, després de posar en coneixement dels serveis d’emergències el succeït, va ser traslladat en ambulància a un hospital de la zona, on va ser ingressat en observació fins al dia següent. Les causes de l’incendi apunten al fet que es va originar de forma fortuïta.

Són tendència