Connect with us

Societat

Imanol Muñoz, de Bilbao, guanya l’edició 2019 de ‘Protur Chef’

Jonatan Alexander de Barcelona i Alejandro Gil de Santiago de Compostel·la, segon i tercer classificats en la gran final celebrada aquest diumenge a Sa Coma

El jove Imanol Muñoz, alumne d’ULHI de Bilbao, s’ha proclamat aquest diumenge guanyador de la tercera edició de ‘Protur Chef‘, celebrat durant tot aquest cap de setmana a l’Hotel Protur Biomar Gran Hotel & Spa de Sa Coma. Imanol Muñoz, qui exerceix professionalment com a advocat però ha reconegut la seva passió pel món de la cuina, ha presentat davant el jurat un plat on l’ingredient principal era un ànec elaborat al forn acompanyat d’una guarnició que els propis membres del jurat han coincidit a l’hora de ressaltar per la seva gairebé perfecta execució. “Un plat perfecte”, ha dit Andreu Genestra.

Aquest és el plat elaborat per Imanol Muñoz que ha presentat davant el jurat, on l’ingredient principal era un ànec elaborat al forn acompanyat d’una guarnició que els propis membres del jurat han coincidit a l’hora de ressaltar per la seva gairebé perfecta execució.

El primer classificat ha obtingut un premi de 3.000 euros. En la imatge, Imanol Muñoz amb Sara Bauzá, en representació del grup Protur Hotels. Els tres primers classificats també obtindran un contracte remunerat en pràctiques en un dels hotels del grup turístic.

Jonatan Alexander Lozano, de l’Escola d’Hostaleria Sant Pol de Mar de Barcelona, ha estat el segon classificat, mentre que Alejandro Gil del CIFP de Santiago de Compostel·la, ha quedat com a tercer classificat.

Els finalistes de Protur Chef Kids han estat Pere Mesquida, Aina Sureda i Mª Miquela Santandreu, per aquest ordre.

El president del jurat, el cuiner Tomeu Caldentey, ha destacat un any més que “en aquest tipus de concursos no hi ha perdedors, tots guanyen” i ha destacat que el més important de tot és que els concursants aprenen i obtenen experiència.

El concurs ha estat el colofó de tres jornades gastronòmiques en el Protur Biomar Gran Hotel & Spa de Sa Coma, amb tallers, cuina en directe, mercat gastronòmic, conferències i sopars de maridatge.

Els finalistes de Protur Chef Kids han estat Pere Mesquida, Aina Sureda i Mª Miquela Santandreu, per aquest ordre

Els finalistes de Protur Chef Kids han estat Pere Mesquida, Aina Sureda i Mª Miquela Santandreu.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència