Connect with us

Societat

T’imagines dos minuts diaris de feina i un sou de 2.100 euros al mes ? Idò que sàpigues que l’any 2026 existirà

La feina consistirà a encendre i apagar el rellotge d’una estació de tren a Suècia

La proposta laboral no pinta gens malament, veritat. L’estació de Korsvägen, a Suècia, ha obert un procés per cercar una persona que vulgui treballar encenent i apagant el rellotge i els llums de la nova estació de tren del municipi, que s’inaugurarà el 2026.

A canvi, l’empresa remunerarà qui surti escollit en el procés de selecció amb un sou de 2.100 euros al mes per tota la vida i, a més, tindrà els drets de qualsevol funcionari del país escandinau: un mes de vacances i pensió de jubilació.

L’anunci de l’oferta laboral s’ha publicat a la revista d’abast nacional Atlas Obscura i en el text s’especifica que, “només cal posar en marxa el rellotge que encén alhora tot un seguit de llums fluorescents que brillen i d’apagar-lo al final del dia, la plaça de treball no comporta més deures ni responsabilitats. La resta del dia podràs fer el que vulguis”.

Les sol·licituds per a aquest lloc de treball es podran enviar fins al 2025 i hi pot participar qualsevol persona d’arreu del món, això sí, amb l’única condició que resideixi a Korsvägen per sempre.

Aquesta iniciativa laboral forma part del projecte Eternal employement (‘Feina eterna’), promogut pels artistes Simon Goldin i Jakob Senneby. Aquesta parella es dedica a transformar l’economia mundial creant nous llocs de treball originals.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència