Connect with us

Societat

T’imagines dos minuts diaris de feina i un sou de 2.100 euros al mes ? Idò que sàpigues que l’any 2026 existirà

La feina consistirà a encendre i apagar el rellotge d’una estació de tren a Suècia

La proposta laboral no pinta gens malament, veritat. L’estació de Korsvägen, a Suècia, ha obert un procés per cercar una persona que vulgui treballar encenent i apagant el rellotge i els llums de la nova estació de tren del municipi, que s’inaugurarà el 2026.

A canvi, l’empresa remunerarà qui surti escollit en el procés de selecció amb un sou de 2.100 euros al mes per tota la vida i, a més, tindrà els drets de qualsevol funcionari del país escandinau: un mes de vacances i pensió de jubilació.

L’anunci de l’oferta laboral s’ha publicat a la revista d’abast nacional Atlas Obscura i en el text s’especifica que, “només cal posar en marxa el rellotge que encén alhora tot un seguit de llums fluorescents que brillen i d’apagar-lo al final del dia, la plaça de treball no comporta més deures ni responsabilitats. La resta del dia podràs fer el que vulguis”.

Les sol·licituds per a aquest lloc de treball es podran enviar fins al 2025 i hi pot participar qualsevol persona d’arreu del món, això sí, amb l’única condició que resideixi a Korsvägen per sempre.

Aquesta iniciativa laboral forma part del projecte Eternal employement (‘Feina eterna’), promogut pels artistes Simon Goldin i Jakob Senneby. Aquesta parella es dedica a transformar l’economia mundial creant nous llocs de treball originals.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *