Connect with us

Actualitat

Podem demana una “reflexió en profunditat” sobre el pàrquing d’Es Trenc

Camargo ha assegurat que socialistes i nacionalistes amb la seva esmena “bessona a la del PP” estan incomplint els acords adquirits en matèria de defensa del medi ambient

La portaveu de Podem en el Parlament, Laura Camargo, ha demanat a PSIB i MÉS que facin una “reflexió en profunditat” dels ‘Acords pel canvi’ perquè no votin a favor del pàrquing d’Es Trenc en la Comissió de Medi ambient que se celebra aquest dimecres.
Camargo ha assegurat que amb la seva esmena “bessona a la del PP” estan incomplint els acords adquirits en matèria de defensa del medi ambient i ha insistit en la necessitat que el parc natural “sigui salvat”.

“Nosaltres votarem en contra perquè no hi hagi un pàrquing dins del parc, ja que el propi conseller Vidal va dir que era d’impacte alt”, ha manifestat.

Així mateix, ha explicat que han demanat les institucions pertinents les autoritzacions per a la construcció de l’aparcament. “Aquest espai hauria d’estar preservat per sobre dels interessos privats i particulars”, ha sentenciat la portaveu.

Són tendència