Connect with us

Actualitat

Manacor, Sant Llorenç, Felanitx i Son Servera preveuen crear 50 noves places de Policia Local

Han decidit adherir-se al segon procés unificat d’oposicions de policies locals per estabilitzar plantilles

El Govern de les Illes Balears ha iniciat la signatura de convenis amb diversos ajuntaments adherits al segon procés unificat d’oposicions de policies locals per estabilitzar plantilles de les policies locals i reduir la taxa de personal interí en aquests cossos de seguretat. En total, en aquest segon procés massiu, a través de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) i de l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB), es preveu la convocatòria de 104 places de policia local de 15 municipis de Mallorca.

A Mallorca, amb un total de 74 places previstes distribuïdes en nou municipis, s’adhereixen a aquest procés els ajuntaments de Manacor (22 places), Sant Llorenç des Cardassar (15), Inca (9), Pollença (9), Felanitx (7), Son Servera (6), Selva (3), Alaró (2) i Binissalem (1).

Aquest dimecres s’han signat els convenis entre l’EBAP i set ajuntaments: Alaró, Binissalem, Felanitx, Sant Llorenç, Selva i Son Servera. La propera setmana, es preveu la signatura dels convenis amb altres dos ajuntaments de Mallorca, Inca i Manacor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *