Connect with us

Actualitat

La Plataforma ‘Stop Desnonaments Mallorca’ decideix establir-se a Manacor

Per aquest motiu, han convocat una reunió informativa per aquest pròxim dissabte en el carrer Jaume II, 15, a les 18.30 hores del capvespre

La Plataforma que intenta combatre els casos de desnonament que continuen produint-se a Mallorca per part de les entitats bancàries ha decidit constituir-se a Manacor. Per aquest motiu, han convocat una primera reunió informativa per aquest pròxim dissabte, dia 16, a les 18’30 hores, en un local del carrer Jaume II, número 15.

Han decidit fer aquest pas d’ara endavant, malgrat reconèixer que la capital del Llevant sofreix en menor mesura els efectes de la bombolla expeditiva dels bancs en comparació amb altres indrets de l’illa. “Si no frenam als especuladors, la situació continuarà empitjorant. Milers de famílies de Palma, Calvià, Marratxí, Llucmajor i tota una sèrie de municipis turístics costaners o d’interior, es veuen desplaçades pels preus abusius. El futur de les famílies treballadores de Manacor i la seva comarca està lligat a la destinació de les famílies treballadores de Mallorca i de la resta de l’estat”, manifesten.

Són tendència