Connect with us

Societat

Caos en les xarxes socials

Instagram i Facebook es queden fora de servei durant unes sis hores

El caos sembla haver-se instal·lat aquest dimecres en les xarxes socials. Concretament, a Instagram i a Facebook, a pesar que alguns usuaris també s’han trobat amb problemes a l’hora d’utilitzar l’aplicació de WhatsApp. Durant bona part de l’horabaixa, i fins passades les onze de la nit, cap de les dues aplicacions ha deixat als seus usuaris pujar cap publicació.

De moment no hi ha hagut cap comunicat oficial per part de les dues xarxes socials afectades. No obstant això, sembla que el problema ha estat a escala mundial, perquè han estat mols els usuaris de diferents països que han denunciat la manca de servei en les dues xarxes socials. Els internautes han manifestat les seves queixes a Twitter, ja que era de les poques xarxes socials que ha seguit funcionant amb normalitat. El que ha enfadat a diversos usuaris és la falta d’explicacions dels responsables d’aquests tres serveis.

La causa segurament també cal cercar-la en l’espectacular trànsit que suporten els servidors dels tres serveis. No oblidem que milers de milions de persones de tot el món són usuaris d’algun d’aquests serveis i fins i tot dels tres simultàniament.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *