Connect with us

Actualitat

Detingut un menor i una dona per diversos robatoris en comerços i habitatges de Llucmajor

S’ha pogut recuperar material informàtic, doblers i joies

La Guàrdia Civil ha detingut a Llucmajor a un menor com a presumpte autor de 3 robatoris amb força comesos en comerços i a una dona com a presumpta autora de 3 robatoris més en habitatges d’aquesta localitat.

Els guàrdies civils després de rebre denúncies per robatoris en establiments comercials van iniciar les gestions oportunes per tal d’identificar a l’autor dels fets denunciats, fins que tingueren coneixement de què es tractava d’un menor d’edat que residia en el municipi. Una vegada detingut en el seu domicili es va poder recuperar material informàtic sostret d’un dels comerços on va entrar després de forçar la porta.

Material informàtic sostret d’un dels comerços afectats pels robatoris.

La segona detenció, es tracta d’una dona de 38 anys que realitzava labors d’empleada de la llar i aprofitant aquesta circumstància robava joies i doblers en els domicilis on treballava. En el moment de la detenció la dona duia doblers en efectiu sostrets en un dels habitatges, ja que un dels perjudicats en tenir sospites fundades, va decidir fotografiar els números de sèrie dels bitllets que més tard van ser trobats en poder de la persona detinguda. També s’han pogut recuperar joies antigues.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *