Connect with us

Societat

Aspecte massa masculí, lletja i poc atractiva per ser violada

Un tribunal italià ha absolt en apel·lació dos joves condemnats en primer grau per haver violat una al.lota

El Ministeri de Justícia d’Itàlia ha anunciat que examinarà la sentència del Tribunal d’Apel·lació d’Ancona que va decidir anul·lar la condemna a 5 i 3 anys de presó per als dos acusats per haver drogat i violat a una al.lota de 22 anys. Els fets van tenir lloc el 2015.

El tribunal de primera instància va condemnar els dos acusats, un d’ells com a còmplice, però el 2017 el Tribunal d’Apel·lació d’Ancona, integrat per tres dones, els va absoldre fent seus els arguments dels presumptes abusadors: que la jove tenia un aspecte molt masculí, que era lletja i que no els agradava gens, fins al punt que el presumpte autor de la violació la tenia registrada al telèfon amb el nom de “viking”.

La sentència la van anul·lar aquest dimarts en cassació i el procés d’apel·lació s’haurà de tornar a fer a la ciutat de Perusa. El cas ha provocat la indignació de col·lectius feministes, que aquest dimarts van organitzar un flashmob davant de la seu del Tribunal d’Apel·lació. “Tremoleu, tremoleu, les bruixes estan de tornada”, cridaven els manifestants, que mostraven cartells amb missatges com “vergonya, indignació, la magistratura necessita formació”, entre d’altres.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *