Connect with us

Oci i Cultura

El mural participatiu “Felanitx Som-riu” serà inaugurat aquest pròxim diumenge

Més de 200 alumnes del municipi han participat en l’elaboració d’un mural de grans dimensions al Poliesportiu Guillem Timoner

Al llarg de les darreres setmanes, l’artista urbà Sath ha pintat el retrat d’en Youssef El Hamdachi, veïnat de Felanitx i alumne del Centre d’Educació Especial Joan Mesquida. Més de 200 alumnes dels centres educatius CP S’Algar, CEIP Migjorn, CP Reina Sofia, CP Joan Capó, Col·legi Sant Alfons – Es Lledoner i l’IES Felanitx han col·laborat en la creació d’aquest mural, juntament amb l’alumnat de l’escola Joan Mesquida de Manacor.

El projecte “Som-riu” pretén fomentar la participació de tot l’alumnat dins la comunitat, donar visibilitat a les diferents capacitats de les persones i oferir una oportunitat a docents i alumnes d’entendre la discapacitat com a una oportunitat d’aprenentatge.

El mural s’inaugurarà el diumenge 17 de març amb un acte que inclourà un passa carrers amb la música del grup “Els que ningú vol” i els parlaments de les autoritats de l’Ajuntament de Felanitx i representants d’Aproscom Fundació. El passa carrers sortirà a les 17 hores de la plaça Espanya, arribant al Poliesportiu Guillem Timoner a les 17’30 hores, aproximadament.

La creació del mural Som-riu a Felanitx suposa la continuació del projecte a la comarca del Llevant, després de la celebració d’edicions anteriors a Son Servera, Cala Rajada, Manacor i Artà.

El Centre d’Educació Especial Joan Mesquida és un centre concertat amb la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern Balear i que aposta decididament per un model d’escola inclusiva. Aproscom Fundació és una entitat de caràcter social, no lucrativa, que ofereix suport a les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn del desenvolupament i a les seves famílies.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *