Connect with us

Actualitat

Son Servera rebutja i condemna la difusió per part de Vox d’una falsa agressió a tres joves del municipi

Des del Consistori, “lamentam que un dia històric i reivindicatiu per a les dones al municipi hagi quedat eclipsat per una suposada agressió”

L’Ajuntament de Son Servera rebutja i condemna la difusió d’una falsa agressió a tres joves per part de dones feministes a Son Servera, feta publica a les xarxes socials per Vox.

Des del Consistori, “lamentam que un dia històric i reivindicatiu per a les dones al municipi hagi quedat eclipsat per una suposada agressió. Actitud que considerem gravíssima i que no podem tolerar”.

Així, l’Ajuntament no vol més que expressar el seu rebuig cap a formacions i actituds com aquesta que només cerquen banalitzar un dels problemes més greu que tenim com a democràcia i alhora reivindicar una vegada més que les conquestes de les dones són imparables, així com ho demostra el que va passar a Son Servera i a la resta de l’estat el passat 8 de març, on més de 20.000 persones a Palma i moltes més a tot el país van sortir al carrer per reclamar igualtat entre dones i homes i per rebutjar la violència masclista.

Des del consistori “no acceptarem actituds que perjudiquin el bon nom del poble de Son Servera i que no reflecteixin la realitat del nostre poble. Un poble que va sortir al carrer per demanar igualtat real i que lluita conjuntament per a aconseguir-ho i que en cap cas respondrà a les provocacions sinó que ho farà amb més respecte”.

Per això, el propi Consistori ha convocat als veïnats i veïnades a una concentració de repulsa per aquests actes el pròxim dimecres, 13 de març, a les 20 hores, a la Plaça de Sant Joan.

Convocada una concentració de repulsa per aquests actes el pròxim dimecres, 13 de març, a les 20 hores, a la Plaça de Sant Joan

Són tendència