Connect with us

Oci i Cultura

La Banda Jove del Conservatori de Manacor, segon premi del III Certamen Internacional ‘Memorial Francisco Fort’

Celebrat els dies 2 i 3 de març, a la localitat valenciana de Montcada

La banda Jove del Conservatori de Manacor ha concursat en la modalitat virtual. Per això la Banda Jove de Manacor va enviar un vídeo interpretant les obres Pompeia, del compositor Hugo Chinesta, i Zombies Party de Azael Tormo Muñoz. A través d’aquest vídeo el jurat ha pogut comprovar la qualitat interpretativa de la jove banda manacorina i els ha concedit el segon premi.

Diferents bandes juvenils de l’Estat i de Portugal han pres part en el concurs, que promou el Centre Artístic Musical de la localitat valenciana de Montcada.

L’Ajuntament de Manacor ha fet arribar “l’agraïment a tots els músics que formen part de la Banda Jove del Conservatori per haver estat mereixedor d’un premi tan important com aquest i saber desenvolupar amb passió i il·lusió el talent i la trajectòria musical dels components de la Banda”, ha explicat la batlessa Catalina Riera. En el mateix sentit s’ha expressat la regidora de Cultura, Antònia Llodrà, que ha agraït a la seva directora, Antònia Bassa, “el fet d’haver contagiat la dedicació i la passió per la música a les noves generacions del municipi”.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *