Connect with us

Oci i Cultura

Llucmajor convoca el XVII concurs de fotografia ‘Dia Internacional de les Dones’

Es poden presentar un màxim de dues obres per autor. Els premis seran de 450 euros el primer premi, 250 euros el segon i 100 euros el tercer

L’Ajuntament de Llucmajor ha convocat el XVII concurs de fotografia Dia Internacional de les Dones, una iniciativa emmarcada dins els diferents actes i activitats organitzades per tal de donar més visibilitat a aquesta diada que se celebra el dia 8 de març. Hi poden participar totes les persones professionals o aficionades a la fotografia.

El concurs fou presentat pel regidor de Cultura, Lluís Segura i el regidor de l’oposició, Eric Jareño, en el Claustre de Sant Bonaventura. Segura explicà que en les fotografies ha de quedar reflectida la problemàtica de la igualtat de gèneres davant el món del treball, la societat, etc.

Es poden presentar un màxim de dues obres per autor. Els premis seran de 450 € el primer premi, 250€ el segon 100 € el tercer. Les obres s’han de presentar en suport digital (CD o USB no retornable, mida DIN A3) en un arxiu en format JPG o TIFF i amb una resolució mínima de 1400 x 2000 píxels per polzada. En el nom de l’arxiu hi ha de constar el títol i un pseudònim.

Els treballs es poden lliurar a les oficines d’atenció al ciutadà del terme de Llucmajor o enviar a l’adreça de correu electrònic cultura@llucmjor.org. En aquest darrer cas s’ha de confirmar l’enviament al telèfon 971 669 758.

El període de presentació de les fotografies acabarà el 22 de març de 2019 a les 14 hores. El jurat estarà format per persones de prestigi en l’àmbit de la fotografia i per un representant de l’Ajuntament de Llucmajor.

Els premis del concurs s’entregaran el dijous 4 d’abril, a les 14 h, al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor. Les obres s’exposaran del 4 al 21 d’abril de 2019 també al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor.

El període de presentació de les fotografies acabarà el 22 de març de 2019

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *