Connect with us

Comunitat

El Suprem considera que el Govern està obligat a concedir l’autorització comercial a ses Fontanelles

La Sala contenciosa administrativa de l’alt tribunal ha inadmès els recursos presentats pel Govern i l’Ajuntament de Palma per “falta de fonamentació suficient”

El Tribunal Suprem no ha admès a tràmit el recurs del Govern i de l’Ajuntament de Palma contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) que va anul·lar la denegació de l’autorització autonòmica per a construir un centre comercial a la zona de Ses Fontanelles.

Mitjançant una provisió, la Sala contenciosa administrativa de l’alt tribunal ha inadmès els recursos per “falta de fonamentació suficient” dels mateixos i per manca d’interès cassacional objectiu per a la formació de jurisprudència.

Segons el Suprem, els dos recursos pretenien “un pronunciament concret” sobre la qüestió de fons -la segona resolució administrativa denegatòria de la llicència de gran establiment comercial-” i “no l’exercici de la funció nomofiláctica i uniformadora pròpia del nou recurs de cassació ja efectuada en la STS de 20 de gener de 2018”.

La resolució del Tribunal Suprem és ferma. A tot això, cal dir que l’autorització comercial que haurà de concedir l’Executiu autonòmic tampoc és immediata, ja que els promotors hauran d’esperar que els terrenys de ses Fontanelles en els quals es projecta el complex comercial tinguin la consideració de solar. Per a això, primer hauran de finalitzar les obres d’urbanització i aquesta haurà de ser recepcionada per l’Ajuntament de Palma.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *