Connect with us

Comunitat

Rajoy, a Inca?

El president del govern espanyol podría participar aquest próxim dissabte a l’acte de clausura del Congrés del PP de Mallorca

El president autonòmic del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha anunciat l’acord aconseguit entre els dos candidats a la presidència del PP de Mallorca, Jeroni Salom e Ignacio Martí, per conformar una candidatura única al Congrés insular que se celebrarà aquest dissabte 27 de maig a Inca. Salom encapçalarà la candidatura d’unió i integració al Congrés, mentre que Martí formarà part d’aquesta candidatura. Company ha destacat la “generositat” de tots dos per arribar a un acord en el qual ha prevalgut “l’interès del partit sobre interessos personals”.

Martí ha justificat la seva decisió en el fet d’haver aconseguit “un acord al 100% de tot allò que defensàvem en la nostra candidatura”, per la qual cosa ha assenyalat que “tenim moltes més coses en les quals coincidim que les que ens diferencien”.

Per la seva banda, el president autonòmic ha aprofitat l’ocasió per animar a tots els afiliats del partit a participar en les properes cites congressuals insulars que celebrarà el partit, començant per aquest cap de setmana. Així, el dissabte se celebrarà a Inca el Congrés de Mallorca, mentre que el diumenge serà el torn de Menorca. El dia 10 de juny es farà el Congrés d’Eivissa i, un dia després, el diumenge 11, el de Formentera. Company ha avançat que en totes aquestes cites hi haurà presència de dirigents del partit a nivell estatal. Així, ha avançat que existeixen moltes possibilitats que el president Mariano Rajoy acudeixi aquest dissabte a Inca per a la clausura del Congrés de Mallorca.

Són tendència