Connect with us

Esports

Més de 2.500 firmes a favor de la denominació “Camp de futbol Es Torrentó Mariona Caldentey Oliver”

Aquest divendres, coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, han estat entregades als representants polítics de l’Ajuntament de Felanitx

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, aquest divendres s’ha fet entrega als representants polítics del govern municipal de l’Ajuntament de Felanitx, d’un dossier que inclou la memòria de la feina feta durant els darrers vuit mesos, juntament amb les 2537 signatures i les 83 adhesions que han fet arribar les entitats i associacions que fan costat a la iniciativa impulsada per la Penya Blaugrana ‘Els Tamarells’, entre altres entitats del poble, de demanar que el camp de futbol Es Torrentó incorpori el nom de la jugadora internacional del FC Barcelona, Mariona Caldentey Oliver.

A l’acte d’entrega hi ha assistit el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, els regidors Pere Cler i Xisco Duarte, juntament amb Sebastià Oliver i Maria dels Àngels Obrador, president i secretària de la PB Els Tamarells, i Carlota Socias i Lourdes Fiol, presidenta i secretària del col·lectiu Felanitx per la Igualtat. Ara només cal esperar que s’instrueixi l’expedient. Les entitats que han impulsat aquesta iniciativa volen que na Mariona sigui la primera dona felanitxera de la història en incorporar el seu nom a un espai públic.

A l’acte d’entrega hi ha assistit el batle de Felanitx, Jaume Monserrat, els regidors Pere Cler i Xisco Duarte, juntament amb Sebastià Oliver i Maria dels Àngels Obrador, president i secretària de la PB Els Tamarells, i Carlota Socias i Lourdes Fiol, presidenta i secretària del col·lectiu Felanitx per la Igualtat. Ara només cal esperar que s’instrueixi l’expedient.

 

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *