Connect with us

Actualitat

Centenars de persones és concentren a Sa Bassa per reivindicar el paper de la dona

Llaços morats i pancartes han denunciat a Manacor la situació de desigualtat

Centenars de persones s’han concentrat aquest divendres migdia a la plaça de Sa Bassa per lluir obertament el color morat. Unes 300 persones, aproximadament, s’han concentrat en aquest 8 de març per reivindicar el paper de la dona en la societat i denunciar les diferències que avui en dia encara pateixen. Ho han fet amb llaços morats, pancartes i bon ambient. Per donar veu al sentiment s’ha llegit un manifest de suport a la lluita feminista i que ha provocat l’absència del PP a la convocatòria pel seu desacord en alguns dels apartats de les reivindicacions exposades.

El PP de Manacor no hi ha assistit per “no sentir-se representat” amb el manifest de la convocatòria

La coordinadora del Partit Popular de Manacor, Maria Bel Bauzà, ha celebrat aquest divendres una roda de premsa, acompanyada de la presidenta del partit i candidata a la batlia de Manacor, Maria Antònia Sansó i Catalina Sureda Fons, vicesecretària d’organització, per explicar les raons per les quals el PP ha decidit no assistir a la concentració del Dia de la Dona, prevista per aquest divendres a la plaça de Sa Bassa. “El manifest que ens ha arribat i que es pretén llegir ens obliga a no poder assistir a aquesta concentració perquè no ens sentim representades”, ha manifest la coordinadora.

Respecte al manifest de la convocatòria, la coordinadora del PP ha explicat que “només estan representades les dones republicanes, les dones que no celebren el dia de la hispanitat, que estan en contra de la llei d’estrangeria, les dones que creuen en l’avortament lliure sense cap mena de restricció. Unes dones amb ideologies d’esquerra radical”. També ha volgut recalcar que “estam cansades de què els partits d’esquerres es vulguin atorgar totes les metes aconseguides cap a la igualtat, i pareix que només ells duen la bandera de la igualtat”.

Maria Bel Bauzà, ha afegit que “el PP no necessita lliçons en matèria d’igualtat”.

Són tendència