Connect with us

Actualitat

Malestar en el PP de Porreres pel suport de la batlessa a la consulta popular sobre monarquia o república

El Consistori s’hauria compromès a cedir un local i urnes per tal convocatòria

Sis municipis de Mallorca tenen previst celebrar en els pròxims dies una consulta popular entorn al model d’estat que ha de regir a Espanya, monarquia o república? Així ho anunciaren fa uns dies els col·lectius Assemblea Popular de Porreres, Ateneu Popular d’Esporles, Ateneu de Pollença, Ateneu de Santa Margalida i les agrupacions polítiques La Valldemossa que Volem, Alternativa per Artà i Unió d’Independents d’Artà (UIA).

La consulta se celebrarà el cap de setmana del 30 i 31 de març a Valldemossa i els dies 6 i 7 d’abril a la resta de municipis; Artà, Esporles, Pollença, Porreres i Santa Margalida. Segons els organitzadors seran «consultes ciutadanes on la població podrà votar si prefereix organitzar-se políticament en forma de monarquia o de república. I estaran obertes a totes les persones majors de 16 anys que resideixen en aquestes localitats».

El fet que Porreres sigui un d’aquests municipis que celebrin aquesta consulta sembla que no agradat als representants municipals del PP. En una nota de premsa, han expressat el seu malestar pel suport de la batlessa, Xisca Mora, a la celebració d’aquesta consulta cedint un local i urnes perquè es pugui celebrar la convocatòria.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència