Connect with us

Esports

Un llorencí en els campionats mundials dels Special Olympics d’Abu Dhabi

L’atleta, Nofre Sancho, prendra part d’aquesta important prova esportiva

Abu Dhabi acull aquest any els Special Olympics World Games 2019. La capital dels Emirats Àrabs Units celebrarà fins al 22 de març l’esdeveniment esportiu i social més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Els Jocs, més enllà de ser un esdeveniment esportiu de primer ordre són també un catalitzador per potenciar el col·lectiu de les persones amb discapacitat intel·lectual i per crear una major inclusió social per a les persones amb i sense discapacitat.

Enguany, Abu Dhabi vol redefinir els Jocs apostant per la inclusió i organitzant els Jocs Mundials més unificats que s’hagin fet fins al moment. De fet, aquesta edició comptarà amb la participació de més de 7.000 esportistes amb discapacitat intel·lectual i prop de 3.000 esportistes sense discapacitat de més de 170 països.

Entre els participants hi trobam un atleta de Sant Llorenç. Es tracta de Nofre Sancho, que a partir d’aquest divendres, 8 de març i fins al 21 serà a Abu Dhabi per a competir en aquesta important prova esportiva. En Nofre fa temps que es prepara a fons per aquesta competició on haurà de compatir contra representants de més de 170 països. Des d’aquí li fem arribar els nostres millors desitjos. Molta sort, campió!

 

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *