Connect with us

Societat

‘Diario de Mallorca’ elimina els anuncis de prostitució

L’empresa editora del rotatiu ha adoptat aquesta decisió en considerar que aquest tipus de publicitat atenta contra la dignitat de les dones

El grup Prensa Ibérica, empresa a la qual pertany Diario de Mallorca, ha comunicat que ha decidit retirar de les seves pàgines els anuncis de prostitució. Aquesta decisió també serà extensible en altres capçaleres del grup. Diario de Mallorca deixarà de publicar aquest tipus d’anuncis a partir del 31 de març.

El Lobby de Dons ha felicitat aquesta decisió, una reivindicació històrica de les feministes. L’entitat ho considera “un pas important cap a un altre que seria el definitiu: l’eradicació de la prostitució en si”, assenyala en un comunicat.

El Lobby de Dons ha reiterat la seva postura contrària a la regulació de la prostitució perquè considera que suposaria “normalitzar-la”. “Mai es pot normalitzar, ni regular ni legalitzar un fet de domini i abús sobre una dona que es veu obligada a vendre el seu cos perquè no veu altres vies de subsistència”, ha assenyalat.

Són tendència