Connect with us

Oci i Cultura

Manacor, Capdepera, Artà, Sant Llorenç i Son Servera es promocionen a Berlín sota la marca “East Mallorca”

El propòsit d’aquest projecte és unir els actius que ofereix cada un dels municipis per construir una oferta turística mitjançant la diversitat i qualitat

La marca East Mallorca, sota la qual s’aglutinen cinc municipis del Llevant; Manacor, Capdepera, Artà, Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, ha aprofitat una de les principals fires de turisme internacionals per a seguir amb la seva promoció i impulsar la marca arreu del món.

Així, aquest dimecres, davant un gran nombre de mitjans alemanys i altres acreditats, tour operadors i visitants s’han exposat totes les accions de promoció turística encaminades a fer en un futur dins el paraigües de la marca «East Mallorca».

Una presentació que ha gaudit d’un espai i un temps propi dins el marc de propostes exposades com a Illa de la mà del Consell de Mallorca, qui ha seleccionat la iniciativa del Llevant mallorquí.

A aquesta fira, que enguany compleix la seva 53a edició, hi han viatjat diferents representats municipals dels cinc municipis; els batles, Antoni Servera i Manolo Galán, tots els regidors de turisme, Margalida Vives, Colau Bordal, Tolo GIli, Mónica Viejo i Antònia Llodrà, representants de les associacions hoteleres de Cala Millor i Cala Rajada i també membres dels clubs de golf de la zona.

A més de presentar en primera persona els projectes, també s’obsequiarà als visitants i interessats amb fulletons informatius traduïts en quatre idiomes.

La ITB de Berlín és la plataforma de promoció turística per excel·lència i una de les fires d’aquest àmbit més consolidada. A l’edició d’enguany hi participaran més de 10.000 empreses en representació de 180 països.

El propòsit d’aquest projecte és unir els actius que ofereix cada un dels municipis per construir una oferta turística en la qual la combinació perfecta de diversitat i qualitat permeti a la destinació augmentar la competitivitat respecte d’altres zones de Mallorca, especialment en temporada baixa. La desestacionalització és clau en aquesta idea, que creu en la unió com a principal motor de força. Els cinc municipis que formen la marca representen el 25% del turisme de les Illes.

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *