Connect with us

Societat

60 taxis de Mallorca promouran la donació de sang

Lluiran la publicitat en la carrosseria dels vehicles i disposaran de fullets informatius per a poder distribuir entre els usuaris

Aquest dimecres, Ismael Gutiérrez, director gerent de la Fundació Banc de Sang i Teixits de Balears i el president de l’Associació Sindical d’Autònoms del Taxi de Mallorca (l’ASATM), Gabriel Moragues han presentat una campanya per a promocionar la donació de sang en els vehicles de, almenys, 60 taxis de Mallorca.

La campanya consisteix en procurar promoure el màxim d’informació a la població sobre el procés i destinació de les donacions de sang. Per a això l’ASATM cedirà l’espai per a la publicitat en la carrosseria dels vehicles i disposaran de fullets informatius per a poder distribuir entre els interessats.

Aquesta campanya neix de la inquietud de l’Associació de Taxis de Mallorca per col·laborar amb la donació de sang. Conscients de la quantitat de donacions que pot arribar a necessitar un accidentat de trànsit, membres de la junta es van oferir a ajudar en aquest sentit. L’Associació, fundada en 1977, compta amb més de 900 associats i està integrada en la Federació Independent de Taxis de les Illes Balears (FITIB).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència