Connect with us

Actualitat

Detingudes 9 persones que acumulaven més de 30 robatoris a Felanitx, Portocolom i Santanyí

També es dedicaven a la venda de marihuana en diverses poblacions del Migjorn i Llevant

La Guàrdia Civil ha detingut a 9 persones, relacionades suposadament amb la venda de drogues a Felanitx i poblacions del voltant. A alguns dels detinguts se’ls imputa la suposada comissió d’almenys una trentena de robatoris en domicilis de Felanitx, Cas Concos, Portocolom i Santanyí.

A finals del passat mes de setembre, la Guàrdia Civil de Manacor iniciava una recerca de diversos robatoris, un d’ells en un estanc de Felanitx d’on van sostreure gran quantitat de tabac. Durant la investigació dels fets els agents van detectar un grup de joves que es dedicaven a la comissió de diversos robatoris i que després d’apoderar-se de tota mena d’objectes de valor, els venien per a obtenir beneficis.

Igualment es va detectar que diverses d’aquestes persones es dedicaven al cultiu i venda de marihuana, comptant per a això amb la col·laboració de terceres persones per a la seva distribució. També es va comprovar que molts dels beneficis obtinguts en aquests fets els utilitzaven per a realitzar apostes en salons de joc.

A primera hora d’aquest passat dimarts, agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i Policia Judicial de la Guàrdia Civil van entrar simultàniament en tres domicilis de les localitats de Felanitx (2) i Portocolom (1), on es va dur a terme la detenció de 5 persones. En el dia d’avui s’ha practicat un nou registre en un locutori de Felanitx a on han estat detingudes 5 persones més, quatre pels delictes descrits i un com a presumpte receptador dels efectes robats.

En els registres els agents han confiscat 2 quilos de marihuana, així com nombrosos efectes de tota mena, procedents dels robatoris. Entre els dies 11 i 22 de març seran exposats, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores en dependències de la Guàrdia Civil de Manacor, tots els objectes confiscats, perquè tota persona que hagi estat víctima de robatori pugui passar a reconèixer-los.

Són tendència