Connect with us

Actualitat

T’imagines un pastís de pobre de 12 metres quadrats?

Aquest serà un dels ingredients principals de la III Festa Manacoritzada que se celebrarà el proper dissabte dia 27 de maig a la plaça del Rector Rubí de Manacor

Un pastís de pobre de prop de 12 metres quadrats i tot el que poden oferir el comerç local de Manacor i els col·lectius més actius de Manacor. Aquests seran els ingredients principals de la III Festa Manacoritzada que se celebrarà el proper dissabte dia 27 de maig a partir de les cinc de l’horabaixa a la plaça del Rector Rubí, coneguda popularment com la plaça del Palau.

Els representants del grup de dinamització comercial i empresarial Manacoritza’t i la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Manacor, Maria Isabel Bauzà, han presentat aquesta festa comercial i ciutadana que pretén fer visible “la gran activitat i tots el avantatges i descomptes que podem oferir els prop de 150 comerços que formen part del col·lectiu Manacoritza’t”, ha explicat la portaveu del col·lectiu, Antònia Roig. Des de l’Ajuntament “ajudam a l’organització de la festa i de la campanya comercial que s’hi relaciona perquè ens encanta que els comerciants i empresaris manacorins tenguin iniciativa i surtin al carrer a fer festa”, ha manifestat la regidora de comerç, Maria Antònia Sansó.

Enguany els beneficis de la III Festa Manacoritzada es donaran al club d’Esplai Crist Rei de Manacor

A la festa i a totes les botigues i empreses ‘manacoritzades’ es podrà aconseguir la “polsera que dona privilegis, descomptes o avantatges a tots els clients dels comerços manacoritzats, que enguany són identificables amb el distintiu en forma de cor de color groc, el mateix que la polsera d’enguany”, han explicat els comerciants del col·lectiu.

Enguany els beneficis de la III Festa Manacoritzada es donaran al club d’Esplai Crist Rei de Manacor.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència