Connect with us

Actualitat

Alumnes de l’IES Manacor recullen 53,8 quilos d’escombraries a Cales de Mallorca

Acció de neteja dins l’àmbit del projecte europeu Blueislands-Interreg Med

Un centenar d’alumnes de tercer d’ESO de l’IES Manacor han recollit 53,8 quilos d’escombraries a Cales de Mallorca durant la jornada de neteja que es va dur a terme en l’àmbit del projecte europeu Blueislands-Interreg Med, en el qual solament participen illes de la zona mediterrània.
Els alumnes van estar acompanyats per sis professors del centre i assessorats per tres monitors i tècnics del Departament de Medi ambient, segons ha explicat el Consell de Mallorca en una nota informativa.

Les tasques es van centrar a la zona del camí, on la majoria de residus recollits van ser ampolles de vidre, plàstics i papers usats, i a la zona de la platja, on sobretot es van trobar taps d’ampolles, trossos d’envasos de plàstics, pals de caramels i coberts de plàstic.

L’objectiu d’aquesta activitat era conscienciar de l’impacte que tenen els residus en zones naturals com les platges i de la necessitat de sempre dipositar-los en els llocs adequats.

A través del projecte, en el qual participen 13 entitats o institucions de set països, s’analitzarà com afecta el estacionalidad turística a la generació de residus. Concretament, el Departament de Medi ambient durà a terme tasques tècniques d’estudi (com a mostrejos a les platges) i engegarà una campanya de sensibilització turística per fomentar el reciclatge.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència