Connect with us

Actualitat

Alumnes de l’IES Manacor recullen 53,8 quilos d’escombraries a Cales de Mallorca

Acció de neteja dins l’àmbit del projecte europeu Blueislands-Interreg Med

Un centenar d’alumnes de tercer d’ESO de l’IES Manacor han recollit 53,8 quilos d’escombraries a Cales de Mallorca durant la jornada de neteja que es va dur a terme en l’àmbit del projecte europeu Blueislands-Interreg Med, en el qual solament participen illes de la zona mediterrània.
Els alumnes van estar acompanyats per sis professors del centre i assessorats per tres monitors i tècnics del Departament de Medi ambient, segons ha explicat el Consell de Mallorca en una nota informativa.

Les tasques es van centrar a la zona del camí, on la majoria de residus recollits van ser ampolles de vidre, plàstics i papers usats, i a la zona de la platja, on sobretot es van trobar taps d’ampolles, trossos d’envasos de plàstics, pals de caramels i coberts de plàstic.

L’objectiu d’aquesta activitat era conscienciar de l’impacte que tenen els residus en zones naturals com les platges i de la necessitat de sempre dipositar-los en els llocs adequats.

A través del projecte, en el qual participen 13 entitats o institucions de set països, s’analitzarà com afecta el estacionalidad turística a la generació de residus. Concretament, el Departament de Medi ambient durà a terme tasques tècniques d’estudi (com a mostrejos a les platges) i engegarà una campanya de sensibilització turística per fomentar el reciclatge.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com