Connect with us

Esports

500 atletes participaran en la setena edició del ‘Totaltrimallorca’

La competició esportiva se celebrarà aquest pròxim 4 de juny a Cala Millor

El ‘TotaltriMallorca’ arriba aquest any a la seva setena edició. Aquest matí, 24 de maig, s’ha fet la presentació oficial a l’Auditòrium Sa Màniga.

A la presentació han assistit els regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, Margalida Vives i Nicolau Bordal respectivament; la batlessa de Son Servera, Natalia Troya; José Marcial Rodríguez, en representació del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manacor, Miquel Perelló; el gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Juan Noguera; els organitzadors del triatló, Jaume Riera i Antoni Puigròs, en representació del Club Triatló Manacor; a més dels responsables de seguretat de la Guàrdia Civil i de les policies locals de Son Servera i Sant Llorenç.

Aquesta 7a edició tindrà dues proves reconegudes: l’Olímpica 51.5 (1.500 m, 40 km, 10 km) i la Half Distance 113 (1.900 m, 90 km, 21 km)

Aquest acte esportiu congrega any rere any més esportistes. De fet, amb les inscripcions encara obertes ja rossen el màxim d’atletes que es poden inscriure en aquesta competició, un total de 500.

A la cita hi acudiran esportistes tant nacionals com internacionals després de la repercussió que ha tingut la competició altres anys i també gràcies al reconeixement que té a nivell mundial, ja que es fa en un entorn natural molt apreciat i en unes aigües cristal·lines, molt valorades arreu del món.
A més, en aquesta edició, la Half Distance representarà el Campionat de Balears, cosa que implica un reconeixement a l’esforç i al treball realitzat aquests darrers anys i que han fet de la ‘TotaltriMallorca’ un esdeveniment d’interès més enllà del merament esportiu.

Aquesta 7a edició tindrà dues proves reconegudes: l’Olímpica 51.5 (1.500 m, 40 km, 10 km) i la Half Distance 113 (1.900 m, 90 km, 21 km).

Són tendència