Connect with us

Societat

Convocada una protesta a Porto Cristo per a evitar el desnonament d’una família per part de Bankia

Aquest dijous, a partir de les 9’30 hores del matí, davant l’oficina de l’entitat financera al nucli costaner

La Plataforma antidesnonaments de Mallorca (PAH) ha convocat per aquest dijous, a partir de les 9,30 hores del matí, una concentració de protesta davant l’oficina de Bankia a Porto Cristo per intentar aturar el desnonament d’una família amb fills petits de 4 anys i 4 mesos respectivament en un habitatge situat al carrer Ferradura de Porto Cristo.

Aquesta convocatòria és dur a terme després d’uns primers intents de desnonament sense èxit per part de l’entitat financera en qüestió el passat mes de gener. Segons aquesta Plataforma, “el procurador del banc i l’auxilia judicial van acudir a executar el desnonament el passat 11 i 18 de gener sense comissió judicial degudament acreditada ni secretària/o judicial que recolzés l’acció, la qual cosa, no és conforme a la llei”. Segons la PAH, “cal afegir que abans de l’11 de gener, no va existir cap mena de contacte o comunicació per part de l’organisme judicial amb la família”.

El passat 18 de gener la família es va veure obligada a signar un document escrit pel procurador, en el qual s’acordava la sortida voluntària prevista per al 8 de març, entre altres manifestacions, sota l’única alternativa d’un desnonament en el moment, en presència de tres policies locals de Manacor.

Són tendència