Connect with us

Comunitat

La comunitat universitària eligeix avui al proper rector de la UIB

L’horari de votació serà de 10.00 a 18.00 hores i es podrà escollir entre dues candidatures, encapçalades pels doctors Rafel Crespí i Llorenç Huguet

Un total de 15.731 membres de la comunitat universitària podran votar aquest dimecres al rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per als propers quatre anys.

Per a això, es muntaran 11 taules electorals al Campus, una a l’Hospital Universitari Són Espases, una a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera i una a la Seu universitària de Menorca, segons ha informat la UIB en un comunicat.

L’horari de votació serà de 10.00 a 18.00 hores i es podrà escollir entre dues candidatures, encapçalades pels doctors Rafel Crespí i Llorenç Huguet.

Els electors universitaris estan dividits en professors doctoris amb vinculació permanent a la Universitat (576), personal docent i investigador (910), alumnes (13.624), membres del personal d’administració i serveis (621).

El vot per a l’elecció del rector es ponderarà en un 51 per cent per al professorat doctor, un 12 per cent per a la resta de personal docent i investigador, un 25 per cent per a l’alumnat i 12 per cent per al personal d’administració i serveis.

Són tendència