Connect with us

Actualitat

Maria Pons, aspira a convertir-se amb la primera batlessa de Santanyí

En el transcurs d’un acte celebrat al Teatre Municipal, va ser proclamada oficialment candidata del PP a la batlia, en substitució de Llorenç Galmés

En el transcurs d’un acte celebrat aquest passat dimarts a la nit al Teatre de Santanyí, Maria Pons va ser presentada oficialment com la candidata del PP a l’Ajuntament de Santanyí a les pròximes eleccions municipals del mes de maig.

Maria Pons va estar acompanyada per tota la plana major del partit, en l’acte de presentació celebrat al Teatre de Santanyí.

Acompanyada per tota la plana major del partit, Pons va manifestar sentir-se molt emocionada i va declarar haver viscut “un dels dies més importants de la meva vida política”, al mateix temps que manifestava la seva disposició a fer front a n’aquesta nova etapa política i personal “amb tota la il·lusió” i disposada a convertir-se amb la primera batlessa de Santanyí. Pons aspirarà a agafar el relleu de l’actual batle, Llorenç Galmés, que deixarà l’activitat política municipal, després d’haver estat nomenat candidat del PP al Consell de Mallorca. Galmés manifesta que “ha arribat el moment del relleu”, alhora que manifestava el seu convenciment de què a partir del 26 de maig, la seva successora serà la primera batlessa del poble.

Maria Pons, en la present legislatura, ha estat regidora de Salut, Gent Gran, Policia Local, Protecció Civil, Igualtat, de la Dona i Guarderies.

Són tendència