Connect with us

Actualitat

Detinguts cinc joves per diversos robatoris en domicilis d’Artà i Felanitx

Actuaven amb passamuntanyes, accedien a l’interior després de forçar algun dels accessos, sent sorpresos en alguns casos pels propietaris dels habitatges afectats

La Guàrdia Civil ha procedit a la detenció de cinc joves, tres homes i dues dones, com a presumptes autors de delictes de robatori amb força continuats en l’interior d’habitatges ocupats.

Per part de la Guàrdia Civil de Felanitx es venia investigant diversos robatoris, tots ells similars, a l’interior d’habitatges tipus xalet. En ells els autors que actuaven amb passamuntanyes, accedien a l’interior després de forçar algun dels accessos, sent sorpresos en alguns casos pels propis propietaris dels habitatges afectats, ja que cometien els fets generalment durant el dia.

El passat dia 24 es procedia a la detenció dels autors per part d’una patrulla de la Guàrdia Civil, que acudia al lloc després de rebre un avís d’una persona que va observar com accedien a un habitatge. Van ser sorpresos a l’interior, procedint en un primer moment a la detenció de quatre d’ells, fugint un cinquè que va ser detingut minuts després, amagat sota un llit a l’interior d’un altre domicili.

Després de localitzar el vehicle que utilitzaven habitualment per a cometre els robatoris i que havien emprat per a traslladar-se fins al lloc, es va comprovar que aquest va ser sostret i denunciat pel seu propietari, després de cometre un robatori en dates anteriors en un domicili de la localitat d’Artà.

Després de registrar l’interior, es van trobar objectes que acabaven de sostreure de l’habitatge en la qual es trobaven en el moment de la detenció, a més de diversos elements que utilitzaven els detinguts per a dificultar la seva identificació i facilitar la vigilància dels domicilis, entre ells passamuntanyes, guants, llanterna i prismàtics.

Amb aquestes detencions s’han esclarit fins al moment 5 fets delictius i s’han intervingut diversos objectes procedents dels robatoris, part dels quals ja han estat retornats als seus propietaris.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència