Connect with us

Actualitat

Capdepera renuncia a la subvenció del Pla Especial de Cooperació Local

Destinada a la millora de l’accessibilitat del centre de Cala Rajada

L’Ajuntament de Capdepera ha renunciat a la subvenció del Consell de Mallorca inclosa dins el Pla Especial de Cooperació Local 2016-2017, destinada a la millora de l’accessibilitat del centre de Cala Rajada. Les obres afectaven principalment al carrer de l’Agulla, una de les zones comercials més transitades pels turistes durant els mesos d’estiu.

Aquest dilluns, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Vies i Obres, Mónica Viejo, es varen tornar a reunir amb els afectats i els hi van explicar que el Consell de Mallorca no ha concedit la pròrroga per realitzar les obres després de l’estiu. Davant aquest fet, les obres s’havien de dur a terme abans del 31 d’agost i implicaven tancar l’accés al carrer de l’Agulla. Tenint en compte el perjudici econòmic que això suposa per als comerciants de la zona, l’ajuntament ha decidit renunciar a la subvenció.

Els comerciants afectats, l’Associació Hotelera de Capdepera i el consistori gabellí presentaran un document conjunt per tornar a demanar una pròrroga i poder realitzar les obres passat l’estiu

Els comerciants afectats, l’Associació Hotelera de Capdepera i el consistori gabellí han arribat a un acord per presentar un document signat conjuntament per tornar a demanar una pròrroga i poder realitzar les obres passat l’estiu. En cas negatiu, el departament de Vies i Obres ha explicat que les obres es finançaran com a inversió sostenible prioritària.

Són tendència